Jobb

I mitt arbete kläcker idéer och tänker strategiskt, skriver texter och utformar visuellt, tecknar och gör bildretuscher, gör original och jobbar med film.

Här är några exempel på vad det kan bli i slutänden:

CD-omslag

Bildretusch

Fotoregi

Trycksaker

Loggor

SmålandsSpelet

Tabasco

Föreläsningar & undervisning

Utmärkelser

Mail: Tony B

Till förstasidan

Hösten 1982 kläcktes idén till en ny ungdomstidning. Den skulle både vara allmänt kul och intressant, ha ett antidrogbudskap och presentera den kristna tron. Vi bestämde oss från början att göra den för ungdomarna som skulle läsa den och inte för mossiga äldre, som ju inte var målgrupp för tidningen. Vi tyckte att Tabasco var ett bra namn och därmed var tidningen döpt. Det första numret kom ut i början av 1983.

Vi var ett litet gäng entusiaster som jobbade med Tabasco. Idéerna kläckte vi tillsammans och sen bidrog var och en med sina talanger och kunskaper. Själv skrev jag, illustrerade och gjorde layout

Tabasco blev väl emottagen av ungdomarna. Vi använde ju både text- och bildspråk som var i deras smak. Men vi fick ta emot en hel del kritik från allvarsamma äldre som tyckte det var opassande och ovärdigt att skriva om kristen tro på det här sättet.

Själva var vi nöjda – vi hade nått vår målgrupp.

Tabasco levde i många år. Nån gång 1989-90 bytte den namn till Zebra och fick nytt format och utseende.

Så fortsatte det ytterligare ett par år innan det var dags att lägga ner den.